Posicionament web

Posicionament SEO

U

El principal objectiu del projecte de l’Optimització de cercadors és augmentar el nombre de visites del seu web posicionant la pàgina en els primers resultats dels principals cercadors com Google.

El SEO aplica estratègies per crear i optimitzar les paraules de recerca, títols, descripcions, enllaços, blogs, etc. i aconseguir popularitat per a la seva empresa. Google li dóna més importància al seu contingut i com a resultat el seu posicionament web apareix entre els primers resultats de Google.

Una bona forma de crear presència en Internet és aconseguir enllaços dirigits a la seva pàgina web per millorar el Pagerank i popularitat en el web. Això es pot fer creant el seu propi blog temàtic que enllaci amb la seva pàgina web, contribuint a comentaris de blogs i amb les xarxes socials. Cada enllaç d’una altra pàgina web cap al seu domini compte com un vot de confiança per a Google.

Posicionament SEM

El posicionament SEM és immediat, vostè paga i la seva web apareix com un enllaç patrocinat. L’exemple més clar seria Google Adwords. És el recurs ideal per a aquelles empreses que busquen promoció directa en Internet amb resultats immediats.

Estudi detallat del client i competidors per promocionar la seva web en les principals webs relacionades amb el negoci del nostre client. Alguns aspectes importants de la campanya són: Pagament per enllaç, Campanya d’email, campanya de pagament per click, col·locació d’anuncis de baix cost, directoris pagats, etc. Això incrementa el PR (Page Rangking) de la seva pàgina.

• Podrà ampliar la seva cartera de clients als sectors que més li interessin.
• Possibilitat de segmentar geogràficament el grup d’anuncis que prefereixi.
• Augment de tràfic|trànsit considerable cap al seu web i, per tant, increment de vendes o sol·licituds de contacte.