Pàgines web

Podem ajudar-li amb el disseny de la seva nova pàgina web!

Potser necessiti crear un web corporatiu d’empresa, una botiga en línia on vendre els seus productes, una pàgina tipus bloc… i fins i tot gestionar vostè mateix el seu propi lloc web per així poder modificar o afegir contingut i mantenir-la actualitzada.

Opacline li dissenyarà una pàgina web moderna, atractiva i efectiva que li ajudarà a diferenciar-se de la seva competència, generar confiança i vendre més.

Realitzem el disseny web i la programació de la pàgina web

Estudi i anàlisi del seu negoci i objectius, així com el de la seva competència, per així poder definir l’estratègia online que la seva empresa necessita. Dissenyarem i desenvoluparem una pàgina web moderna, atractiva i efectiva sempre mantenint la imatge corporativa de la seva empresa.

Gestió dels continguts de la pàgina web

Per aconseguir una pàgina web més social, més interactiva i més participativa utilitzem sistemes de gestió de contingut (Content Management Systems, CMS). Es tracta de gestionar de forma simple els continguts de la seva pàgina web com notícies, productes, serveis, etc., i crear un lloc web dinàmic, amb actualitzacions periòdiques, i sobre el qual poden treballar una o més persones, cadascuna de les quals té una funció determinada. Per tant, un CMS té dues funcions principals: facilitar la creació de continguts i la presentació d’aquests continguts.

Adaptem la pàgina web als diferents dispositius (Responsive Design)

Mitjançant l’última tecnologia HTML5 i CS3 aplicada al disseny web, fem que totes les nostres pàgines web s’adaptin perfectament a les diferents pantalles. L’ús de smartphones i tablets està en constant creixement de manera que tenir un disseny web optimitzat per a aquests dispositius mòbils és una cosa fonamental.

Manteniment i posicionament del web

Promocionem i fem créixer el seu lloc gràcies als serveis de Màrqueting Online, posicionament web SEO i gestió de polítiques de Google Adwords SEM. Farem que el seu web sigui visible per als seus potencials clients.